sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jännät paikat

Nämäkin kuvat piti lisätä jo viikko sitten, mutta kesä on vienyt mennessään. Ollaan ulkoiltu, ulkoiltu, ulkoitu ja syöty välissä. En erityisesti ole koskaan pitänyt kesästä, mutta pienten lasten kanssa tämä on niin ihanan helppoa. Ei haalareita eikä pukemistaisteluita vaan äkkiä "kokit" (crocksit) jalkaan ja terassille. Vauva nukkuu, taapero leikkii autoillaan ja äiti ehtii jopa istua hetken aurinkovarjon suojassa... :)

Käytiin paloasemalla vierailulla. Kohta kaksivuotias oli tohkeissaan, jännittynyt ja onnellinen. Ensi viikolla vietämmekin synttäreitä. Syntyessään hän oli niin pieni, yksivuotiaanakin vielä aika pikkuruinen muihin samanikäisiin verrattuna, mutta nyt hän painaa 13 kiloa ja kasvaa jo keskikäyrällä. Ihmeellistä.






3 kommenttia:

  1. Moikka! Täällä olen aina välillä käynyt katsomassa ja lukemassa teidän juttuja- aivan ihania kuvia. Meillä täällä kasvaa sga tyttö, joka on syntynyt 8´11. Onnittelut tulevalle 2-vuotiaalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit ja kiitos onnitteluista! :) Syntyikö teidän tyttö täysiaikaisena ja minkä kokoinen hän oli? Onko saavuttanut myöhemmin ikätovereitaan kasvussa? Mielenkiintoista kuulla aina muidenkin tarinoita, jokaisella kun se polku on kuitenkin erilainen... Meillähän ei syytä löydetty koskaan, mutta varmaankin vika on ollut istukassa kun nyt kasvua on tullut reippaasti, vaikka eka vuosi meni kontrolleissa rampatessa... :) Hyvää kesää teille! :)

      Poista
    2. Meillä päästiin vkolle 35+5 (vkolta 26 tais alkaa säännöllinen seuraaminen äippäpolilla). Tuo kasvunhidastumisen syy on meillä myös hivenen epäselvä-ehkäpä juurikin istukasta johtuvaa (kerran näkyi blokki virtauksissa). Mitenkäs sinä jäi kiinni? Oliko sulla normaalisti lapsivettä? Mulla oli aluksi tosi huonosti, afi oli alle 1 mutta loppuakohden päästiin jopa kerran 17 eli ihan normaalilukemaan :) Syntyessään neiti oli 1810g ja 41cm, vielä ei ole ihan ikätovereidensa tasolla 1v10kk oli 8,7kg ja 80,5cm, seurannat nla 1kk välein ja ravitsemusterapeutille soitto myös. Kova on neito menemään ja höpöttämään, joten pieni ja pippurinen on. :)

      Poista