maanantai 8. heinäkuuta 2013

Reissussa

Vauvan ensimmäinen ulkomaanmatka suuntautui Ruotsiin eikä tätä pidemmälle ole ajateltu hetkeen lähteä, koska matkailu taaperon kanssa nyt ei ole mitenkään erityisen ihanaa vaan vaatii hermoja, hermoja, hermoja, pitkää pinnaa ja mielellään vielä pallomeren. Siellä sitten kökitään lähdöstä sulkemisaikaan asti ja liikututaan katsellessa lasten leikkimistä "kato nyt miten taitava se jo on", "ei se viime vuonna osannut noinkaan tehdä..", "söpö..."

Joskus ajattelin, että miten kukaan pärjää kahden lapsen kanssa. Kolmesta nyt puhumattakaan. Kuka edes hankkii kolmea lasta tai ainakaan lähtee niiden kanssa vapaaehtoisesti jonnekin kotiseinien ulkopuolelle? ;) Mutta jotain näiltä lapsilta olen kai oppinut. Lapsettomana stressasin kovasti, että mitähän mä pakkaan mukaan itselleni. Yhden lapsen kanssa stressasin varmaan kaikkea mahdollista. Tokan jälkeen stressasin taas kaikkea, kun sitä ikäeroakin oli siinä välissä ja kaikki oli taas uutta. Nyt kolmannen jälkeen stressaan aika paljon vähemmän ja menen monesti sieltä missä aita on matalin. Keskityn oikeasti tärkeisiin asioihin ja lepsuilen muuten ;) Ei se oo niin justiinsa!







3 kommenttia:

  1. Samat tuntemukset oli itselläkin niin esikoisen kanssa ja nyt kahden lapsen äitinä. Mutta kyllä tuo reissaaminen on hyvin sujunut, vaikka aina on se miettiminen tavaroiden kanssa ja kuinka nukkumiset, syömiset ja itse matka sujuu. Nyt miehen kesäloman aikana olisi tiedossa kahden viikon pakkaamiset edessä, pieni stressi pukkaa päälle :), eiköhän se kuitenkin hyvin suju :).
    Ihanaa, että olette päässeet reissuun, olisi kyllä kesällä päästä risteilylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se pakkaaminen on kyllä kamalaa ja itelle tulee otettua nykyään mukaan ihan minimimäärä kaikkea, kun lasten tavarat valtaa kaikki laukut ;) Risteilyllä on kyllä helppoa lasten kanssa, kun lapsille riittää siitä leikkipaikasta niin paljon iloa.. Ruokailupuoli on ainut ongelma, kun keskimmäinen hulivili ei jaksa paikallaan oikein istua ;) Hauskaa reissua teille! :)

      Poista
  2. Ihana mekko teidän tytöllä! Mmikämmistä? :) Joo, nuo 2-veet on kyllä sellasia tohottajia, etten oo antanu itseni haaveilla vaikkapa pitkistä lennoista minnekään kaukomaille. Lyhyet reissut on kyllä oikeen piristäviä nekin! :)

    VastaaPoista