Oleellinen osa eli kuva itse pannarista vaan nyt jää uupumaan, kun oli niin kiire päästä maistamaan ja puolikkaasta pellillisestä ei sitten enää kehdannutkaan ottaa kuvaa.. Ulkonäkö kuitenkin oli ihan mukiinmenevä. Ja maku myös.
Vaan taaperosta se puolituntinen uunissa oli aivan liikaa ja luukkua piti koko ajan yrittää nykiä auki. Jos se vaikka kuitenkin aukeaisi.
Ohje:
1 litra maitoa
3 kananmunaa
3 banaania
1 1/2 dl sokeria
ripaus vaniljasokeria
ripaus suolaa
2 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
75 g margariinia/voita
Sekoita kaikki ainekset toisiinsa, anna taikinan turvota vähän aikaa, pistä 225 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi ja yritä malttaa odottaa hetki sen maistamisen kanssa;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti