torstai 24. tammikuuta 2013

Lastenjuhlat

Taas se aika vuodesta, kun alamme miehen kanssa henkisesti valmistautumaan koettelemukseen, joita synttärijuhliksikin kutsutaan. Lastenjuhlat.

Ketä kutsutaan? Missä menee raja? Täytyykö luokan kaikki tytöt kutsua vai voiko jättää jonkun kutsumatta? (kutsuttiin sitten kaikki ja vähän päällekin, koska eihän se rajan vetäminen mihinkään onnistunut ja jos tuuri käy, niin jokuhan saattaa vaikka perua... ;))

Minkälaiset kutsut tehdään? (no samalla linjalla kuin viime vuonna eli tulostetaan netistä tyttären valitsemia kuvia, väritetään ne, kirjoitetaan teksti ja liimataan kaikki kasaan)

Viikko aikaa päättää, että mitä ohjelmaa me oikein keksitään ja mitähän syötävää me tarjotaan ja mitenhän koko ruokailu edes hoidetaan, kun eihän se koko poppoo mahdu pöydän ääreen mitenkään. Ruokailun jälkeen viihdytetään sitten 12:sta sokerihumalaista lasta, jotka sinkoilevat jokainen eri suuntiin ja vaihdetaan miehen kanssa pitkiä katseita...

Kaikesta huolimatta lapsen ilo voittaa kuitenkin vanhempien kärsimyksen joka vuosi. Ja lompakko kiittää, kun rahat ei valu HopLopin suuntaan, vaikka idea joka vuosi houkutteleekin entistä enemmän... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti