sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pönöttäjä

Aarre ei mitenkään erityisen paljon tykkää lumesta ja pakkasesta, koska kaikki toppaukset ympärillä häiritsee liikkumista ja sitten on vielä ne lumikinokset, joihin kompastuu siis ihan joka kerta. Sitten vaan nostellaan käsiä, huudetaan "yääää" ja halutaan syliin. Pulkkakin on nykyään ihan tylsä. Kaikista hauskinta on bongailla kadulla liikkuvia koirien ulkoiluttajia sekä kävellä portaita ylös ja alas, alas ja ylös, ylös ja alas... Kuitenkin minuun(kin) on sisäistetty se mantra, että ulkoilu vähintään kerran päivässä on suunnilleen elintärkeää niin parhaani mukaan yritän tekemistä keksiä siellä ulkonakin ihan joka päivä.. Paitsi nyt kovimmilla pakkasilla ollaan jääty sisälle ;)

Ihana vihreä Molon talvihaalari jäi pieneksi jo alkutalvesta ja vaikka tykkäänkin enemmän värikkäistä puvuista niin täytyy silti kehua tätä Mini Rodinin talvihaalaria, jonka olin ystävämyynnissä joskus ostanut jemmaan. Sopii tosi hyvin hoikalle ja pitkäraajaiselle ja on erittäin lämmin eli alle ei ole tarvinnut laittaa sisävaatteiden lisäksi mitään muuta. Jalkalenksut vaan olisi saanut olla kumiset, koska nehän hajosi samantien. Jalat taas pysyvät lämpiminä Tepsuissa, mutta sormet on haastavat... Aina ne on kylmät, vaikka laittaisi Ruskovillaakin alle.






6 kommenttia:

  1. millaisia rukkasia käytätte? meillä on nahkarukkaset teddyvuorella, lammastilalta ostettu :) ja usein jos lisää keskivartalolle sen ns liialta tuntuvan kerroksen, pysyy ne sormetkin lämpösenä. V ei suostu lapasiin rukkasten alla, vaan hermo menee niin että naapuritkin kuulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun vastasit :) Ollaan kokeiltu monia merkkejä, Molon hanskat oli kaikista huonoimmat ainakin ja sormet oli ihan jäässä. Nyt taitaa olla käytössä Jonathanit teddyvuorella ja ne on ihan ok. Pitäisi varmaan kokeilla tosiaan noita nahkarukkasia, kun oon monelta kuullut saman vinkin, mutta onko ne sitten niin paksut että toimintakyky huononee entisestään? :D

      Poista
  2. On niitäkin kai erilaisia, meidän on ainakin notkeat ja peukut pysyy hyvin. Ja plussaa resorivarresta, miltei kyynärpäähän saakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä toi resorivarsi, täytyykin perehtyä asiaan ;)

      Poista
  3. Olen itse päiväkodissa töissä ollessani huomannut, että ainoat lämpimät hanskat olivat Elsa Pitkäsen rukkaset. Vain niissä pienillä olivat sormet aina lämpimät :). Kovilla pakkasilla laitoin kyllä lapasetkin alle. Ainolle ostin jo heti syksyllä omat Pitkäset ja ovat ehdottomasti meidän luottohanskat :). Googlella löytyy, usein myös Prismoista ja kannattaa valita yhtä pienempi koko kuin lapsen ikä on. Esim. 2-vuotiaalle koko 1 ja yksiveelle koko 0 :).

    Onnea tulevasta vauvasta! <3 Pitkän bloggailutauon jälkeen tulin taas vieraisille ja huomasin vasta nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ja onnitteluista! Pitääkin seuraavalla kauppareissulla katsoa, että löytyisikö sopivia hanskoja läheisestä Prismasta. :) Tänäänkin oli vähän kylmempi päivä ja vaikka laitoin Ruskovillat teddyvuoristen hanskojen alle niin sormet oli taas ihan kalikkana... Vaikeaa! Olisi kiva tietää, jos vaan lapsi osaisi kertoa, että paleleeko ne kädet oikeasti ulkoillessa koko ajan :/

      Poista