sunnuntai 29. tammikuuta 2012

7 kuukautta

Jälleen takana yksi ihmeellinen kuukausi.

Tämän kuukauden aikana Aarrelle syntyi serkkupoika, uusi ihme sukuun. Aina se on yhtä jännittävää ja koskettavaa. Katsella uusien vanhempien onnea, nuuskuttaa vauvatuoksua. Voi kunpa sitä voisi varastoida jonnekin.

Aarre tykkää syödä, mitä tahansa. Kaikki maistuu, mutta iltapuuro on ehdoton lemppari ja puoli desiä hiutaleita + hedelmäsosetta menee nopealla tahdilla joka ilta alas. Lopuksi vielä vähän harmittaa, että joko se nyt loppui. Sormiruokailu ei ole vieläkään mitään lempipuuhaa, koska se on ihan liian hidasta.



Aarre viihtyy välillä jo vähän yksinään, leikkii leikkimatolla tai juttelee sängyssä yksinään herätessään. Hymyilee melkein koko ajan, joskus oikein räkättää kovaan ääneen. Varpaat menee melkein suuhun, sukat vispataan aina jalasta pois. Yöllä sängyssä pyöritään akselin ympäri ja aamulla sitten potkitaan äitiä päähän.



Vaatekoko on edelleen 62-68 cm, samoja vaatteita on käytetty jo monta kuukautta. Pieniä vaatteita löytyykin paremmin kirppiksiltä. Aarre on kuumakalle eikä tykkää, jos yritetään topata liikaa. Untuvapussia ei ole vielä kertaakaan tarvittu vaunuissa. Eikä villahaalaria toppapuvun alla.

Ensi kesänä Aarrea odottaa pieni leikkaus, joka vähän huolettaa. Miten minun pieni pärjää.


2 kommenttia:

  1. Hienon näköisiä sormiruokia! :) Jälkikäteen sitä aina hämmästelee kuinka hirmu lyhyt se pikkuvauva-aika onkaan! Varmasti leikkaus huolettaa, tsemppiä!
    Laitoin muuten sinullekin haasteen blogissani: http://kurkistuksia.blogspot.com/2012/01/toiset-8-asiaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :)

      Nuo ovat jäisiä sosepaloja, jotka odottivat sulatusta. Lihaa, bataattia, porkkanaa ja parsakaalia. Kummasti piristää päivää nuo jääpalamuotit:) Jotkut päivät tuntuvat pitkiltä, mutta silti jälkikäteen ajankulkua vaan hämmästelee. Teidän vauvavuosi taitaakin jo lähennellä loppuaan, onneksi on kuvat joiden avulla voi ainakin jollain tasolla palata sinne menneisyyteen ja muistoihin:)

      Poista