sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Helteessä

Huh hellettä. Mä en kuulu niihin ihmisiin, jotka odottavat koko vuoden kesää. Oikeastaan tykkään eniten keväästä ja syksystä, koska silloin ei ole liian kylmä eikä liian kuuma. Liika kuumuus ahdistaa ja palankin tosi helposti. Enkä rusketu laisinkaan. Rantalomat olisi mulle pelkkää kärsimystä, kun pelkäisin vaan palamista. Kalkkilaivan kapteeniksikin joskus kutsutaan. ;)

Silti ihanaa, kun ulos voi sisävaatteissa!







2 kommenttia:

  1. Hei,

    Löysin blogisi Riinan riemun kautta ja ihastuin kovasti :). Etenkin kuvasi ovat upeita ja paranevat vain koko ajan - lueskelin siis jo blogiasi taaksepäinkin :).

    Itselläni on 8kk ikäinen tyttö ja valokuvaus on mieluinen harrastus täälläkin. Mukava lukea siis teidänkin arjesta, kun kiinnostuksenkohteet ovat samanlaisia. Blogisi koskettaa myös siksi, että aikoinani olin itse kilon painoinen pikkukeskonen... Varmasti jään lukijaksi jatkossakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja tervetuloa lukemaan/katselemaan kuvia :) Aina kommentit mieltä lämmitää, vaikka itsekin liian harvoin tulee niitä jätettyä.

      Itse ensimmäisiä kertoja järkkärillä kuvailin noin vuosi sitten, mutta todellinen innostus heräsi vasta Aarren syntymän jälkeen.. Nyt taaksepäin katseltuna itsekin huomaa, että kuvat ovat muuttuneet jonkun verran parempaan suuntaan matkan varrella.. Mutta jostainhan se on aloitettava ;) Ja ihania muistoja jää näistä kaikista kuvista.

      Tulen varmasti paremmalla ajalla tutustumaan sinun blogiisi myös :)

      Poista