keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Muutto mielessä

Ulkona on mukava kuvailla siksikin, että ei tarvitse miettiä siivoamista eikä joka kuvan taustalla näy lattialle eksyneitä tavaroita. Vaikka kuinka keräisi lelut kasaan niin 10 minuutin päästä lattialla on jo kaaos. Aarre tekee oman osansa tehokkaasti ja repii hyllyiltä tavarat alas, kirjat ja dvd-levyt lähtee vikkelään. Ja suuhun menee lattialta ja maasta kaikki pienetkin yllätykset... Eilen onnistuin kaivamaan pojan poskesta leppäkertun... ;)

Alle kuukausi enää muuttoon. Vielä ei tunnu haikealta. Tunnen iloa, koska saan olla lähempänä vanhempiani ja ystäviäni. Kaukanahan minä en ole nytkään, mutta julkisen liikenteen käyttäjänä on melko stressaavaa lähteä pk-seudun toiselta laidalta toiselle laidalle. Matkaan saa varata paljon aikaa ja lapsille paljon eväitä ja huvituksia. Ja äidille pitkän pinnan. Muuttamista itsessään en kyllä kovinkaan innokkaasti odota ;)






Äiti, taasko sä kuvaat... ;)

10 kommenttia:

  1. Ihanat haalari ja pipo, molemmat olisivat meillekin tervetulleita :). Muutenkin olen Aarren vaatteita ihastellut ja monia tuttuja juttuja niistä bongannut. Kiinnostuneena tulin kysymään, millä objektiivilla yleensä kuvailet?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kuvaan Canonin 100mm IS makrolla ja sitten parilla muulla kiinteällä lasilla.. Jotenkin pidän makrosta kovasti, kun tykkään pieniä yksityiskohtia kuvailla :)

      Lastenvaatteisiin olen kyllä vähän hurahtanut myös eli niitä riittää vähän yli tarpeidenkin... ;) Mutta kun ei voi vastustaa! :)

      Poista
  2. Minäkin ihastelin tuota keinuhevoshaalaria! Katselin sitä kangasta nettikaupassa ja pohdiskelin onkohan kuvio liian suurta vauvan vaatteeseen. Mutta ei näköjään! Hmm.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vissiin toi runoratsu kangas on jo myyty loppuun, kun taisi olla aika suosittua. Mä yhdeltä ompelijalta ton tilasin ja ihana kyllä on <3 Tosin se täytyy mainita, että toi materiaali ei kauheasti jousta eli on aika paksua froteeta... :)

      Poista
  3. Mä tykkään pienistä yksityiskohdista myös, makro ja kiinteät lasit ovat täälläkin käytössä :).
    Tuo 100mm makro on varmasti näppärä, mulla on vain viisikymppinen. Sulla on kyllä tosi kivoja kuvia!

    Meillä Ainolla oli pienenä paljon yksiväristä ja vaaleanpunaista, mutta vähän aikaa sitten hurahdin ihan täysin väreihin ja uusretroon :). Onneksi nuo vauvat kasvavat koko ajan, niin on hyvä syy ostaa lisää uusia ihanuuksia ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään väreistä kovasti, siksi kai perinteiset poikavaatteet ei ole niin mieleisiä... Tummansininen on yök! Aarrea kyllä luullaan usein tytöksi, mutta ei se menoa haittaa :D

      Poista
  4. Riina, tuo kuosi taitaa olla nimeltään runoratsu (?), jos haluat jostakin vielä etsiä :). Fb-kirppareilta löytyy hyvin ;).

    VastaaPoista
  5. Karpalo, pyöritäänkin sitten varmasti samalla kirpparillakin, hauska sattuma! :)

    VastaaPoista