lauantai 23. kesäkuuta 2012

Yks vee kuvausta

Aarresta pitäisi ottaa "yks vee" -kuvat. Helpommin sanottu kuin tehty. Aarre ei pysy sekuntiakaan paikallaan eikä varsinkaan suostu kameralle hymyilemään. Kun laitettiin Aarre taustakankaan päälle niin ensimmäiseksi hän alkoi huutamaan ja sen jälkeen ryömi pois... Isi nosti kymmenen kertaa pojan paikalleen ja aina sama juttu. Lopulta meni jo hermotkin... "Miksi te oikein roudaatte mua koko ajan tämän tylsän rätin päälle istumaan.."

Aarre on temperamenttinen ja päämäärätietoinen, kauniisti sanottuna. ;) Hermostuu helposti kun kielletään tai estetään pääsy kaikille niille mielenkiintoisimmille eli vaarallisimmille paikoille, jotka kodista vaan löytyy. Keittiönkaappeja pitäis paukuttaa, mutta kun sormia ei osata yhtään varoa. Ja terassille pitäisi aina kynnyksen yli mennä, vaikka se on liian korkea. Portaisiin pitäisi päästä tai vähintään portissa riippua ja työntää raajoja läpi sopivista raoista. Ja hermon mennessä koko poika kiljuu selkä kaarella.

Tähän mennessä nämä ulkona otetut kuvat ovat onnistuneet parhaiten... Kiire tässäkin tosin oli ;)






4 kommenttia:

  1. Nää on ihania kuvia. Miksi erityiset yks vee -kuvat pitäis ottaa taustakankaan päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Eihän niitä kuvia tosiaan taustakankaan päälle tarvitse ottaa, mutta mulla vaan oli visio... Joka nyt ei toteutunut, kun Aarre vastusti;) Tykkäsin kyllä näistä ulkokuvista itsekin kovasti:)

      Poista
  2. Kivoja kuvia, etenkin tuo ensimmäinen! Tuli sellainen "pieni poika matkalla suureen maailmaan" -fiilis :).

    Ulkokuvat on mun mielestä kivoja, ja kuvaavathan monet ammattilaisetkin perhekuvauksia yms mielellään ulkona :). Meillä Aino ei vielä lähde kuvauspaikalta, kun ei konttaa, mutta osaa kyllä muuten näyttää, jos ei ole yhteistyöhaluinen kameran kanssa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Ulkona on kyllä mukava kuvata, kun ei tarvitse niin paljon miettiä rekvisiittaa ja muuta, tässäkään ei haitannut vaikka kohde siirtyi paikasta a paikkaan b yllättävän nopeasti;) En mä varmaan jaksa sitä taustakangasta enää viritelläkään, lapsen ehdoilla mennään. Omia kuvia vaan katsoo niin kauhean kriittisellä silmällä:)

      Poista