tiistai 9. lokakuuta 2012

IKEA

Jes! Tänään ei kukaan ollut enää kuumeessa, joten me reippaana lähdettiin ulos jo ennen yhdeksää. Aamut tuntuvat välillä loputtoman pitkiltä, kun liian aikaisin ei viitsisi ulos mennä. Eikä sisälläkään meinaa keksiä mitään tekemistä. Mutta ainakaan tämän seudun puistoissa ei näy ainuttakaan lasta ennen yhdeksää?!

Ja kotiäiti kaipaa seuraa. Ja vaikka ei aina juttuseuraa saisi niin sekin jo lohduttaa, että joku toinenkin samassa elämäntilanteessa eksyy samaan puistoon.


 


Me asutaan lähellä IKEAa. Voin myöntää häpeilemättä, että 80 % huonekaluistamme on ostettu kyseisestä huonekaluliikkeestä ja niillä käytävillä on suhattu useina tylsinä iltoina. Joskus on hurautettu pihaan vaan jäätelön takia, lihapullatkin kelpaa molemmille lapsille ja harvoin ne vanhemmiltakaan syömättä jää.. Aamupalakin on testattu. Lapsiparkki on luksusta! Huonekalujen kokoaminen on ainut asia, jonka mielelläni jättäisin väliin... ;)

Olen siis hyvin koukutettu asiakas, joka palaa aina uudelleen ja uudelleen.  Tärkeimpänä syynä tosin taitaa olla se, ettei budjetissa ole tilaa monen tuhannen euron sohvalle vaikka se kaupassa niin kovin houkuttelevalta näyttääkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti