maanantai 19. maaliskuuta 2012

Pottatreenit osa II

Kotiäiti innostui sitten pottatreenistä :) Ensimmäinen pissa kun saatiin kalastettua pottaan niin siitä se sitten lähti. Nyt potta kaivetaan esiin aina ruokailun ja unien jälkeen, pissa tulee lähes joka kerta ja sitten hurrataan. Onnistunutta treeniä siis. Ja äiti on niin iloinen...

Aarren painosta ollaan yhä huolissaan, vaikka viime kerralla painokäyrä pitkästä aikaa ei ollut laskusuunnassa. Ei tosin noususuunnassakaan. Kuukauden päästä siis uudelleen. Nyt Aarre painaa 6,4 kg ja pituutta on 66 cm. (pyöristettynä, en muista nyt ihan gramman tarkkuudella) Joskus stressaan asiasta, yleensä en. Ehtiihän sitä masua kasvattamaan myöhemminkin. Ruoka kuitenkin maistuu paremmin kuin hyvin, syötettynä sekä sormiruokana.




2 kommenttia:

  1. Aarre näyttää kyllä niin tyytyväiseltä! Eikä kaikkien tarvitse olla pulleita, osa saa olla sopivia, niinkuin Aarre! :)

    Onkohan nyt tyhmää kysyä tällaista, mutta pelkäätkö joskus jotain "ongelmaa"? Tarkoitan sitä, kun meidän vauvan pituuskasvu hidastui kerran, ja lääkäri antoi lähetteen kilpirauhaskokeisiin. (Kaikki oli vauvalla verikokeissa ok, ja kasvoi se pituuttakin sitten.)

    VastaaPoista
  2. Aikaisemmin pelkäsin kaikenlaisia ongelmia, mutta nyt kun olen nähnyt Aarren kasvavan ja kehittyvän niin en juuri enää pelkää :) Neuvolassakaan ei mitenkään ole "peloteltu", hienotunteisesti vaan varataan aika aina kuukauden päähän... ;)

    Mut pitäähän äidin aina jotain huolehdittavaa keksiä.. ;)

    VastaaPoista