torstai 15. maaliskuuta 2012

Pottatreenit

Aarre ei erityisemmin välitä potasta. Eikä ollenkaan ymmärrä, että ei siinä huvikseen istuskella. On kokeiltu syömisen jälkeen, unien jälkeen ja kaikissa muissakin väleissä, mutta edistystä ei ole tapahtunut juurikaan. Siis lainkaan. Tai kai sekin on edistystä, että ensimmäisellä kerralla Aarre raivostui kun istutin hänet potalle. Nykyään hän suostuu jo pari minuuttia siinä istumaan kunhan viihdytystoimisto pelaa.

Levottomuutta ja huonoja öitä on riittänyt taas viime aikoina. Aarre haluaisi treenata uusia taitojaan koko ajan ja mielellään myös öisin ja kesken unien. Koko ajan pitäisi kääntyä selältä mahalleen ja sitten mahalta selälleen. Sängyllä hän pääsee potkien jo eteenpäinkin. Menohalut ja taidot ei kohtaa ja turhautuminen on valmis.





4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia jälleen. Varsinkin tuo viimeinen.

    Me on puettu meidän menevälle vauvalle yöksi valtava kestovaippa. Ei pysty vauva liikkumaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Eikö Nestori hermostu, kun se ei sitten pääse kääntymään? Kun Aarre vihaa kaikkia esteitä, kapalot, unipussit jne... Ei toimi, kun toinen raivostuu silmittömästi :D Noo eiköhän tää vaihe joskus mene ohi.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pystyy Nestori melkein kääntymään, ja illalla sängyllä sit autan sitä, jos se haluaa vähän myllätä ennen nukahtamista. Mutta yöllä se ei pysty kääntymään.
      Joo, Vaiheet vaihtuu ja menee ohi :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista