maanantai 12. maaliskuuta 2012

Teknisiä ongelmia

Kone meni hajoamaan yllättäen, joten siksi ei ole kuvia näkynyt. Nyt täytyisi saada jostain halvalla uusi läppäri, vaikka onhan meillä tämä pöytäkonekin.. En vaan tykkää... Kai tähänkin tottuu ;)

Aarre yrittää jo kovasti päästä eteenpäin, mutta konttausasento on vielä vähän hakusessa. Jaloilla yrittää kuitenkin potkia itseään eteenpäin ja vähän matkaa jo pääseekin kunnes turhautuu. Ei taida tässä talossa enää olla pikkupikkuvauvaa, vaikka äiti vielä yrittääkin pitää siitä ajatuksesta kiinni. :)



2 kommenttia:

  1. Ihana lepäilevä krokotiili :)

    On muuten tosi ärsyttävää opetella käyttämään uutta tietsikkaa. Tai puhelinta! Sain uuden kännykän jokuaika sitten ja meni varmaan kolme päivää, että opin sen kikat, vaikka olikin samantapainen kun mun edellinen.

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä niin oikeassa! Mun kännykkä kun hajosi niin hommasin vaan uuden samanlaisen, jotta ei tarvitsisi opetella mitään uutta ;) Oon huono tekniikan kanssa ja lisäksi tykkään tutusta, vanhasta ja turvallisesta... Noh tulee ainakin halvaksi kun ei tarvii olla mitään kosketusnäyttöjä tai muita hienouksia ;)

    VastaaPoista