lauantai 28. huhtikuuta 2012

10 kuukautta

10 kuukautta tuli eilen mittariin!

Kymmenen kuukauden ikäisenä Aarre osaa istua jo hienosti, ryömiä, hakeutua konttausasentoon ja jos vaikka istun lattialla niin minusta tukea ottaen nousee jo suorille jaloillekin, ilman apua siis :) Huteralta touhulta kyllä kieltämättä näyttää. Aarre viipottaa menemään ihan koko ajan, ei pysy hetkeäkään paikoillaan. Jonnekin on päästävä.

Aarre tykkää kylpemisestä ja osaa loiskuttaa vettä käsillään. Pukeminen onkin sitten vähemmän hauskaa ja silloin täytyy vähän protestoida. Protestihuutoa muutenkin tulee aika usein, kun Aarre ei ole tyytyväinen ja odottaa palvelusväkeä saapuvaksi... ;)

Aarrella ei ole vielä yhtään hammasta, mutta silti karkeakin ruoka menee jo alas. Sotkua tosin syödessä tulee, kun Aarre vispaa molempia käsiä samaan aikaan ja tunkee samalla kaikkea muutakin kodin irtaimistoa suuhun, jos vaan jotain käsiin saa ;) Välillä lentää ruuat, lusikat ja lautasetkin minne sattuu.

Lempilaulu on edelleen Pienen pieni veturi. Tuiki tuiki tähtönen kelpaa myös, mutta ilman laulua taikka hyräilyä uni ei tule.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti