maanantai 2. huhtikuuta 2012

Väsytystaistelu

Täällä on väsynyt äiti. Ja väsynyt lapsi. Kaikki energia tuntuu menevän nukuttamiseen.

Aarre on lähes koko ajan väsynyt. Yöunet jää liian lyhyiksi ja päiväunet jää liian lyhyiksi. Hän havahtuu pienimpäänkin risahdukseen, kääntyy mahalleen ja yrittää lähteä ryömimään ympäri sänkyä. Huutaa kurkku suorana kun käyn kääntämässä takaisin kyljelleen ja yritän hyssyttää uudelleen uneen. Joskus onnistun, joskus en.

Tänäänkin Aarre heräsi kahdeksan jälkeen jo valmiiksi väsyneenä. Oli kärttyinen koko ajan, joten jo puolen tunnin jälkeen aloitin nukutusoperaation.. Jota aina odotan kauhulla. Huutoa, taistelua, tappelua ja kun hän lopulta saa unen päästä kiinni niin todennäköisesti havahtuu viimeistään viiden minuutin päästä ja kaikki alkaa alusta. Tätä kirjoittaessani Aarre on havahtunut jo kolme kertaa.

Pimennysverhot hankittiin, mutta ei vaikutusta. Kantoliinassa Aarre ei enää suostu nukkumaan eikä repussa. Rattaissa hän nukkuu, jos ne liikkuu. Mitään menoja on turha suunnitella, koska Aarre on kuitenkin kärttyinen eikä hän ainakaan suostu nukkumaan missään kodin ulkopuolella..

Toistelen tässä mielessäni, että nämä vaiheet tulee ja menee... Jotenkin se ei kuitenkaan tunnu auttavan.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo uusi banneri! Tsemppiä uniin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos... Kauhulla odotan sitä taaperon nukuttamista, kun jotenkin muistelen että isommalla tytöllä oli tuntien nukutustaisteluja kun se aina hyppi iltaisin sängystä pois. Mitähän mä oon tehnyt väärin :D

    VastaaPoista