lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ja painosta jälleen..

Neuvolassa käyty. Aarren mitat on nyt 6775 g ja 68.9 cm. Painoa oli tullut kuukaudessa 300 grammaa ja pituutta vähän reilu 2 cm. Minusta ihan hyvin siis. Painoa suhteessa pituuteen on vaan ihan liian vähän edelleen ja ero oli taas kuukaudessa kasvanut. Painokontrolli siis taas kuukauden päästä. Öljylisä kaikkiin ruokiin. Mahdollisesti kuukauden päästä lähete verikokeisiin ja ravitsemusterapeutille.

Kaikki aina toteavat, että ihan virkeältä ja hyvinvoivalta pojalta hän kuitenkin näyttää eli ei huolta. Saan kertoa yhä uudelleen ja uudelleen, että mitä Aarre syö. Paljonko. Kuinka usein. Välillä jo tuntuu, että sanojani epäillään. Välillä epäilen jo itseänikin...

Vuoden verran on Aarren painoa nyt kontrolloitu. Tähän aikaan viime vuonna kasvun hidastuma huomattiin ja siitä lähtien on näitä grammoja laskeskeltu. Minusta 5 kiloa syntymäpainoon lisää on ihan hyvä saavutus. :)


Mitähän tällä nyt pitäisi tehdä...

Angry Birds

Portaikossa

4 kommenttia:

  1. Tuntuuko verikoelähete hyvältä? Haluatko selvitellä?
    (Tuli tippa linssiin tuosta portaikon kuvasta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen kyllä mielelläni kaikkiin tutkimuksiin, vaikka en uskokaan sieltä mitään syytä "hoikkuuteen" löytyvän. Jotenkin vaan ärsyttää samoja asioita käydä läpi joka kuukausi, kun paino kuitenkin nousee koko ajan.. Voisivat alkaa pikku hiljaa hyväksymään, että hoikka poika hän nyt vaan on... :)

      Muakin liikuttaa toi kuva kerta toisensa jälkeen. Sniff! :)

      Poista
  2. meillä on samisbody ;)
    mitähän meillä on vuodessa tullut, lähtöpaino oli 4.4kg ja nyt 1v paino ei kyllä välttämättä kymmentä kiloa edes ole.
    että ei ole meilläkään mitään hirmuista kasvua ole tullut, useasti 1cm pituutta ja just 300-400g per kuukausi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body löytyi eurolla kirpparilta. Mies sanoi, että tyttöjen body, mutta en välittänyt ;) Hyvinhän toi vaaleanpunainen pojallekin menee ja kirahvikuosi on vaan niin söpö! :)

      Aarrelle on kasvua kyllä tullut musta ihan hyvin joka kuukausi, mutta kai sitä sitten pitäisi tulla nopeammin, jotta saavuttaisi ikäisensä..

      Poista