lauantai 28. heinäkuuta 2012

Rutiinien orja

Katseltiin Aarren kanssa junia ja se taisi oli vallan mieluisaa, koska poika pysyi jopa muutaman hetken paikallaan ja hiljaa. Junan mentyä ohi päristeli Aarre kovaan ääneen huulet tötteröllä "brrrrrr". Vielähän mitään järkevää puhetta ei tule, mutta kovasti päristellään ja hoetaan "gogigogigogi". Hermostuneena tulee oikein kimeänä käskyhuutona "GOGIGOGIGOGI" ja sitä mahdollisesti vielä tehostetaan repimällä äitiä tukasta ;)

Itsehän jossain vaiheessa (itsekkäästi) ajattelin, että ei ne rutiinit nyt niin tärkeitä voi olla ja kyllä se vauva kulkee mukana joka paikassa, mutta ei ei ei. Aarrelle rutiinit on tärkeitä ja niitä on noudatettava, jotta arki olisi sujuvaa. Aurinkoinen poika muuttuu huutavaksi terroristiksi, jos ei pääse päiväunilleen omaan sänkyyn HETI kun väsyttää. Ja saa ruokaa HETI kun nälättää.







2 kommenttia:

  1. Ihana rutiinimies siellä. Aarre on tosi söpö :) Lapset on niin erilaisia. Meidän lapsi nukkuu parhaiten kotona päikkärinsä, mutta on suht tyytyväinen lyhyiden reissupäikkäreidenkin jälkeen. Ja ruoka, sitä on saatava päivällä tarpeeksi, muuten ilta on ihan kamala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Lapset on tosiaan erilaisia, joillekin ne rutiinit ei ole niin tärkeitä kuin toisille. Itse olen luonteeltani aika spontaani, mutta pakko on ollut hyväksyä että spontaanilla toiminnalla on seurauksensa eli kiukkuava lapsi ;)

      Poista