keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesä on kohta muisto vain

Tänään jouduttiin vetämään ensimmäistä kertaa välikausihousut jalkaan, kun oli viileä sekä sateinen sää. Hiekkaa, kuraa, vettä. Esimakua tulevasta syksystä.

Pihalla on mukavaa, mutta joskus tai oikeastaan aika useinkin houkutus jäädä sisälle meinaa voittaa. Olin jo autuaasti ehtinyt viidessä vuodessa unohtaa, minkälaista rimpuilevan taaperon pukeminen on. Kun se jalka ei millään mene oikeasta reiästä ja lapsi tekee kaikkensa vastustaakseen koko pukemista. Ja tässä oli kyseessä vasta välikausihousut ja kengät.

Ja kameraan en varmasti kato, vaikka kuinka äiti huutelisit siinä! ;)






4 kommenttia:

  1. Joo, en odota innolla minäkään alkavaa syksyä pukemisineen... Meidänkin pitäisi muuten hommata jotkut hyvät välikausipöksyt, koska se haalari on kuitenkin vielä ihan liian kuuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua pelottaa eniten hanskojen pukeminen, peukalot ei ole varmaan koskaan paikallaan ;) Haalari on varmaan vielä pitkään liian kuuma, mutta kostealla säällä noita housuja voi jo hyvin nyt käyttää.. Kyllähän farkutkin tms. menisi, mutta oon kyllstynyt siihen, että ne saa lykätä joka kerran jälkeen pyykkiin :)

      Poista
  2. Jaa, en oo tajunnutkaan että pitäis toki olla ehkä välikausihousut -haalarin lisäksi. Oh. Onko niitä kumisia/muovisia kurahousuja olemassa vielä, niitä joita meidän lapsuudessa oli? Kävisköhän ne villavaatteiden kanssa..

    Täällä on onneksi vielä lämmin! Tänään tuo kulki liinassa bodyssä ja sukkahousuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin oli iltapäivällä lämmin, mutta aamulla oli sen verran kylmä ja sateinen sää, että puettiin noi välikausihousut jalkaan. Alla oli vaan sukkahousut ja body :) Varmasti kurahousutkin ajaa asiansa :)

      Poista