keskiviikko 29. elokuuta 2012

Uusin lempipuuha..

Aarre viihtyy ulkona paremmin kuin sisällä, joten sadepäivinäkin ollaan yritetty raahautua pihalle, vaikka itse pysyisin mieluiten visusti sisätiloissa, keittäisin teetä ja lukisin lehteä... Niin... Yllättäen sitä vaihtoehtoa ei ole olemassa, joten ulos on lähdettävä tai kuunneltava kitinää sisällä.

Ulkona on sitten läpsyteltävä jokaista vesilammikkoa. Tulipahan testattua, että tuo kirpparilta löydetty KappAhlin välikausihaalari ei pidä vettä ja minun täytynee ensitilassa käydä myös ostamassa kumisaappaat, koska varastosta löytyy vain aivan liian isot koossa 21. Sadevaatteitakaan ei ole. Ja minä kuvittelin olevani hyvin varustautunut syksyyn sekä talveen..








4 kommenttia:

  1. Samoja harrastuksia meidän pojilla :D. Meillä on tuo sama kappiksen haalari (sinisenä) ja se ainakin pitää vettä tosi hyvin. Harmi, että teille on osunut joku maanantaikappale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä olla, että se vesi meni sisään lahkeestakin kun ei tosiaan ollut niitä kumisaappaita vaan ihan lenkkarit jalassa :D Ja tietysti noissa käytetyissä voi muutenkin olla jo ominaisuudet vähän huonontuneet, jos on usein pesty/paljon käytetty, muuten kyllä ihan hyväksi haalariksi havaittu :)

      Poista
  2. Jesper juniorissa oli kurahaalareita. Saattoi olla jopa ihan pieniä kokoja.. Samon elloksella (alekoodeja aina). Kokovartalokumipuku on parhautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkeistä, pitääkin katsella. :) Jotenkin kuvittelin kai etukäteen, että ei toi poika vielä syksyllä mitään kurakamppeita tarvii, mutta pakko kai se on hankkia kun ei häntä saa pidettyä lätäköistä kaukana :D Tai sit pitää kokeilla jotain toista välikausihaalaria, kun niitäkin on muutama tuolla kaapissa "jemmassa"... ;)

      Poista