perjantai 3. elokuuta 2012

Pitää kai lähteä tästä siivoamaan..

Kaaos.

Vaatteita on levällään joka paikassa, viikattuna laatikossa ne pysyy kaksi päivää kunnes möyhin ne sekaisin etsiessäni jotain tiettyä vaatekappaletta, tiskit on laittamatta, kirjat on levitetty lattialle, epämääräisiä kasoja on siellä täällä, sänky on petaamatta ja makuuhuoneen ovi vaan suljetaan niin unohtuu sekin huoli. Pyykkiä kertyy huomaamatta muutamassa päivässä, mutta onneksi laiskan äidin pelastaa kuivausrumpu. Välillä puhtaat pyykit lätkäistään vaan kodinhoitohuoneen lattialle ja seuraavat työnnetään rumpuun sisään - ehtiihän ne myöhemminkin kaappiin laittaa.

Lapset ovat vallanneet asunnon. Toisinaan tekisi mieli vaan kirkua ja toisinaan naurattaa :)






2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs vaatekasa! Niiin tutulta kuulostaa tuo kaaos... Minun nn pitänyt oikeen totutella sietämään sotkua ja ettei aina vaan pysty/jaksa/ehdi pitää kotia tiptop, kun ennen meillä ei koskaan ollut sotkuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on ristiriitaista kun haluais kaiken olevan siistiä, mutta toisaalta ei haluais kuitenkaan siivota koko ajan :) Välillä tulee sit äksyiltyä miehellekin, kun sekasorto ärsyttää. Mut pitää vaan kutsua vieraita usein kylään niin tulee samalla huusholli siivottua ;)

      Poista