tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sairaalakassi

Olen tässä pari päivää jo kärsinyt epämääräisistä kivuista, supistuksista, unettomuudesta, ruokahaluttomuudesta ja kaikenlaisesta muusta normaalista poikkeavasta, joka on saanut ajatukset kääntymään yhä suuremmissa määrin synnytykseen. Välillä olen miettinyt jo synnärille soittamista, mutta sitten olon helpottuessa luopunut ajatuksesta. Ei kai sitä nyt vielä voi synnyttäää, kun synnytystapa-arviokin on vasta ensi viikolla.

Viime yönä kärvistellessä aloin kuitenkin miettimään, että pitää varmaan pakata THE kassi valmiiksi ja aamulla rupesin tuumasta toiseen. Selailin Aarren vanhoja vaatteita ja valitsin muutamat mieluisat mukaan. Ehdin tietysti vaihtamaan nämä kaikki nämä vielä moneen kertaan toisiin, mutta tässä nyt alustava 15 minuutissa hätäisesti tehty suunnitelma :D Tavallaan tekisi mieli ostaa vauvalle jotain uuttakin, jonka voisi sitten säilyttää muistolaatikossa ihan hänen omanaan eikä veljen vanhana.


 Liikaa sukkia, mutta eihän noita voi vastustaa :)


Aarrella käytössä olleet silkkimyssy ja hattu/tumput -setti


Aarren vanhoja 44 cm vaatteita ja peitto löytyi kirppikseltä 2 eurolla. Näille pienimmille ei välttämättä käyttöä tule, mutta olen varautunut :)


Lisää Aarren vanhoja, nyt koossa 50 cm. Harso uutukainen :)


Omasta hyvin pienestä vaatekasastani en ottanut vielä kuvaa ;)

Mitäs vielä? Hankintalistalla olisi tutteja, lehtiä, jotain hyvää syötävää, vauvalle (talvi)varusteet kotimatkaa varten tai ainakin joku paksumpi haalari sisävaatteiden päälle. Kun vaan tietäisi, että onko odotettavissa -10 vai + 10 astetta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti