maanantai 6. toukokuuta 2013

Kohta kuukauden

Vauva ei ole vielä kuukauttakaan, mutta silti hän on jo kokenut suuren muutoksen. Näyttääkin erilaiselta, jaksaa valvoa kolmatta tuntia, vääntelehtii öisin kun pitäisi nukkua ja saa aikaan koneellisen pyykkiä joka päivä. Edelleen ottaa asiat useimmiten rennosti, mutta se nukkuminen... Ähinää ja puhinaa. Erityisesti öisin. Vuorotellen taputellaan ja hytkytetään ja syötetään ja röyhtäytetään tunnin välein, mutta vauvan mielestä ainoa oikea paikka on nukkua joko vaunut tai syli.

Silti minua harmittaa, kun hän kasvaa niin nopeasti.




6 kommenttia:

  1. Vauva-aika menee kyllä joutuin, etenkin nyt kahden pienen pojan äitinä.
    Koitetaan parhaamme mukaan nauttia tästä hyvin pienestä ajasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pitäis osata elää hetkessä, mutta miksi se on välillä niin vaikeaa :) Oon kanssa huomannut nyt, että kahden pienen kajnssa aika menee vieläkin nopeammin kun koko ajan on niin paljon puuhaa :)

      Poista
  2. Söpöläinen! Vauva-aika menee ihan hurjaa vauhtia. Tuntuu ristiriitaiselta, että koko ajan odottaa vauvan löytävän uusia juttuja ja toisaalta ei haluaisi, että hän kasvaa niin nopeasti.
    Vyöhyketerapia auttoi meillä samantyyppisiin uniongelmiin, kun tyttö oli n. viisiviikkoinen. Se oli siitäkin kiva, että vyöhyketerapia on ns. lempeä hoitomuoto. Kaikilla ei toki tehoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voisikin kokeilla tuota vyöhyketerapiaa, jos unet ei tästä parannu.. Tosin tätä se on ollut jokaisen lapsen kohdalla, onkohan se geeneissä ;)

      Poista