tiistai 21. toukokuuta 2013

Päivän asut

Kaikki aina sanoo, että ei niitä pieniä vaatteita kannata ostaa, kun ne mahtuu niin vähän aikaa ja ei se vauva sotkekaan, joten samoja vaatteita voi käyttää päivätolkulla.

Meidän vauva kyllä sotkee, joten yläosaa saa vaihtaa yleensä 2-8 kertaa päivässä ja housujakin pari kertaa. Harsoja kuluu lukemattomia joka päivä. Niitä on muutenkin leviteltynä joka puolelle, mutta yhtäkään ei ole koskaan käden ulottuvilla juuri silloin kun tarvitsisi? Petivaatteet vaihtuu myös harvase päivä, kun joka toinen kerta "unohtuu" se harson laittaminen pienen posken alle.

Nytkin pesukone pyörii.

Tässä esimerkkipäivän asut. Vain neljä vaihtoa, joten hyvä päivä siis ;)





5 kommenttia:

  1. Olen todennut saman, kyllä on hyvä olla useampi vaate päivää varten jo vauvasta. Esikoinen oli varsin kova pulauttelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja onhan niitä pikkuruisia vaatteita niin ihana ostellakin ;)

      Poista
  2. Esikoinen saattoi vauvana pitää kaksi päivää samoja, mutta tytöillä oli refluksi.. 5 oli ihan keskivertomäärä yläosissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on lapset erilaisia :) Monesti saan vaatteet puettua niin sen "höykytyksen" jälkeen tulee heti perään kunnon pulautukset ja kaikki menee samantien vaihtoon ;)

      Poista
  3. laiskana pyykkärinä meillä oli pelkästään 50-56cm bodyjä 15kpl ;) eikä määrä ainakaan pienentynyt kun vaatekoko vaihtui..

    VastaaPoista