tiistai 7. toukokuuta 2013

Lämpöä

Eilen jo jätettiin välikausihaalari naulakkoon, kun oli niin lämmin. Kovin lyhyeksihän se käyttö jäi tänäkin keväänä ja syksyllä lienee haalari(t) jo liian pieni(ä)kin. Alkaa varastot pursuamaan tavaraa, kun kaikki pitää tietenkin säästää pikkuveljelle :)

Leikit ulkona ovat alkaneet sujumaan paremmin, kun vaatteet ovat vähentyneet. Taapero juoksee ympäri pihaa, keinuu, hyppii, laskee mäkeä, tekee ja rikkoo hiekkakakkuja, odottaa postinjakajaa, etsii katseellaan taivaalta lentsikoita, kadulta rekkoja ja puhua pälpättää jatkuvasti ja toistelee kaikkea mitä sanon. Meidän laatuaikaa kun pikkuveli nukkuu vaunuissa.




4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)

    Meillä vielä ulkoiltiin haalarissa, ja oli kyllä liikaa. Kyllä kesä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kesä tulee! Ei olla haalaria nyt käytetty koko viikonloppuna kertaakaan :)

      Poista
  2. Meillä on käytetty ohuita housuja ja takkeja vielä, isommilla vain ulkohousut. En jaksa jos kokoaikaisen kolmen lapsen pyykkäyksen jälijltä saisi vielä parit pestävät lisävaatekerrat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota mä en ole itseasiassa ajatellutkaan, mutta ehkä pitäisi koska pyykkiä tulee meilläkin aivan älyttömästi ja joka päivä kone käynnissä vähintään kerran... Toisaalta pyykkääminen on ainut kotityö, josta melkein jopa tykkään :D

      Poista