maanantai 24. lokakuuta 2011

Liinaillen

Viime päivinä ollaan kantoliinaa käytelty runsaasti. Saan Aarren nyt liinaan paljon tukevammin kun hän on kasvanut eikä enää "huku" liinan sisään. Aikaisemmin pelkäsin, että hän tukahtuu sinne liinan sisään enkä uskaltanut päästää käsiäni vapaaksi vaan pitelin koko ajan käsiänikin liinan päällä vielä varmistuksena. Nyt taas kantoliina sujahtaa nopeasti päälle ja Aarre pysyy tukevasti sisällä.

En kyllä tosiaankaan tee mitään kotitöitä samalla, koska kyykistely liinan kanssa on liian vaikeaa. Enkä osaa liinassa imettääkään. Vaunuja toki edelleen käytetään paljon, koska en halua alkaa maksaa bussimatkoista ja vaunuissa myös tavarat kulkevat mukana helpommin. Liina on kyllä tosi kätevä, mutta on siinä huonotkin puolensa. Tai sitten minä en ole vielä tarpeeksi näppärä..

Pukeminen myös tuottaa ongelmia, koska en halua alkaa hamstraamaan mitään kantotakkeja, (miten ne voikin olla niin rumia?) kaulureita, suojia ja mitä kaikkea sitä nyt onkaan keksitty. Villaa, villaa, villaa. Nyt on kohta jo laitettava villapukua päälle ja toppatöppösiä jalkaan, mutta mitäs sen jälkeen?  Vauva toppahaalarissa on varmaan aika muhkea pakkaus liinan sisällä..

Nostin Aarren liinasta sohvalle jatkamaan unia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti