maanantai 31. lokakuuta 2011

Huono äiti tiputti vauvan..

Kompastuin ulkona ja Aarre lensi suoraan betonikivetykselle, hirveä itku (molemmilla) ja paniikki. Kauhea syyllisyys, vaikka en ollut mitenkään varomaton tai mitään. Se oli vahinko. Päivystyksessä odoteltiin pitkät neljä tuntia, kaikki kuulemma hyvin. Mielestä ei vaan haihdu kuva, jossa Aarre makaa maassa ja suu vääntäytyy kaameaan huutoon :(

Iloisempiin asioihin: Aarre täytti 4 kuukautta! Onnea rakas! Aarre on maistellut maissia, porkkanaa, päärynää ja perunaa, josta viimeisin aiheutti edellisenä yönä kunnot ähinät ja puhinat. Leikkimatolla viihdytään jo eläimiä katsellen ja tarttuakin vähän yritetään. Hyvinä öinä Aarre nukkuu syömättä 6-7 tuntia putkeen. Mitat 4690 g ja 57.7 cm, joten pieni kirppu edelleen :)

Kovasti jo jutellaan, naureskellaan ja pää pyörii virkeänä yhtenään. Selkeää rytmiä meillä ei edelleenkään ole vaan Aarre nukkuu edelleen useammat päikkärit päivän aikana. Välillä uni ei tule ja sitten kitistään, mutta siihenkin yleensä vaunulenkki tai kantoliinan kanssa ympäri asuntoa pyöriminen auttaa... Vaikka sieltä kantoliinasta olisikin kyllä kiva kuikuilla vielä viimeisillä voimilla ;)

Vatsallaan Aarre ei oikein viihdy, koska mihinkään suuntaan ei pääse ja pääkin painaa ihan liikaa. Lattialla muutenkin on ihan tylsää. Hiuksia löytyy joka paikasta, koska niihin on niin kiva tarttua ja irti ei päästetä ellei ole ihan pakko. Aarre itkee myös usein autossa, mikähän siinäkin harmittaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti