torstai 1. joulukuuta 2011

Matkakuumetta

                                                    Aarren mitat viiden kuukauden iässä
                                                    Paino: 5,2 kg
                                                    Pituus: 60,6 cm

Rokotukset nostatti taas vähän kuumetta ja muutenkin Aarre oli aika levoton vuorokauden ajan, mutta nyt näyttäisi kaikki olevan taas normaalisti. Aarre ei tykkää piikeistä sitten yhtään, lepyttely kestää tosi pitkään kun hän menee melkein paniikkiin. Keskosille varmaankaan usein tulee piikkikammo.

Painoa voisi tulla enemmänkin, mutta mitä sitä nyt turhaa keskikäyrää kulkemaan. Esikoinen kulki yläkäyrällä ja Aarre alakäyrällä. Aarre saa vielä paljon huomiota osakseen, ihmiset kääntää päätään ja ihastelee. Toista se oli ison vauvan äitinä kun kehut oli tyyliin "on oltu ruoka-aikaan kotona" ja "eihän se näytä enää vauvalta ollenkaan". Usein tuli paha mieli muiden sanomisista. Iso koko ei tee vauvasta yhtään vähempää vauvaa.

Kaksi yötä matkaan enää! Jännittää yhdeksän tunnin lentomatka ja aikaero. Otanko mukaan repun vai liinan vai molemmat? Uudet matkarattaatkin ostettiin, jotka tulevat vasta tänään eli ei osata niitäkään ollenkaan vielä käyttää. Eniten ehkä jännittää se julki-imetys. Mitenköhän siellä New Yorkissa siihen suhtaudutaan? Kai se on pukeuduttava johonkin kokovartaloponchoon, jonka alla uskaltaa imettää... ;)



Tiedän, ettei näin pientä varmaan kannattaisi vielä Bumbossa istuttaa. Aarre vaan tykkää niin kovasti, että on saanut istua siinä muutaman minuutin silloin tällöin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti