lauantai 31. joulukuuta 2011

Remonttihuolia

Keittiön pintaremontti on vienyt ylimääräisen ajan ja järjen. Remppaaminen ei suju minulta eikä mieheltä, mutta ylimääräisen rahan puutteessa se oli itse alettava hommiin. Keittiö oli alkuperäisessä kunnossa eli melkein 15 vuotta vanha, harmaat kaapistot... Yritin ensin itse maalata kaappien ovet, mutta se ei kyllä ollut niin helppoa kuin etukäteen kuvittelin enkä ollut tyytyväinen lopputulokseen, joten käytiin ostamassa uudet ovet, saranat ja vetimet. Vielä olisi hommaa vaikka kuinka enkä edes muistanut ottaa kuvia ennen kaappien ovien pois repimistä, mutta pitää myöhemmin kaivaa arkistojen kätköistä jotain kuvia.

Kaapit on vielä vinksallaan, uusi liesi pitäisi tilata, liesituuletin asentaa, työtasoille tehdä jotain, kaakelien saumat käydä läpi saumakynällä... Budjetti on nyt jo ylittynyt reippaasti, en tiedä uskallanko edes laskea. Korttia on tullut viilattua viime päivinä ja joka päivä on löydetty itsemme Bauhaussista etsimässä jotain. Aina tulee uusia yllätyksiä, mutta ehkä ensi kerralla sujuu helpommin... Miehen mielestä ensi kertaa ei tule ;)

Mun mielessä vuoden tai parin päässä siintää jo uusi asunto.. Muutaman vuoden välein ollaan nyt muutettu ja aina lisäneliöiden takia on pitänyt jostain tinkiä. Aluksi asuttiin uudessa kerrostalokaksiossa, josta hissillä pääsi suoraan lämpimänä autoon hallipaikan ansiosta... Ensin tingittiin hallipaikasta ja muutettiin uudenveroiseen kerrostalokolmioon ja viimeksi sitten tingittiin myös asunnon kunnosta päästäksemme paritaloon. Nyt haaveillaan siitä perinteisestä omakotitalosta ja näillä remonttitaidoilla joudumme varmaankin seuraavaksi tinkimään sijainnista ;)


Aarre täytti 6 kuukautta! Ajan kulumista ihmettelen joka päivä. Kiukkuisuus ja katkonaiset yöunet katosivat hetki sitten, vaikka hampaitakaan ei vielä näy. Syy kitinöihin ei siis koskaan selvinnyt. Aarre syö nykyään kaksi ateriaa päivässä hyvällä halulla: Päivällä lihaa ja kasviksia ja illalla kaurapuuroa. Ei haittaa isommatkaan palaset vaan kaikki menee nopealla tahdilla alas. Seuraavaksi lisätään yksi ateria johonkin väliin.

Kääntyä Aarre ei vielä osaa eikä edelleenkään viihdy masullaan, mutta tykkää pitää leluja kädessä, tunnustella, kokeilla, työntää suuhun ja ihmetellä erilaisia makuja. Meille sanottiin, että vauvaa ei saisi seisottaa, mutta Aarre kyllä seisoisi mielellään vaikka koko ajan ;)





2 kommenttia:

  1. Tsemppiä keittiöremppaan. Me käytiin se läpi yli vuosi sitten, ja ollaan muutenki laitettu pintoja uusiksi vähän joka huoneessa. Se on toisaalta ollut ihan kivaa, kun on toiminut sellaisena oman elämän sisustussuunittelijana ja koko asunto on lähestulkoon uusinut ilmeensä. Hyvää uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
  2. Me ei viitsitty toteuttaa kaikkia haaveita remontin suhteen, koska todennäköisesti kuitenkin vielä muutetaan lähivuosina... Mutta keittiö tuntuu jo nyt kivemmalta, vaikka onhan täällä tällä viikolla hampaita kiristelty kerran jos toisenkin! ;) Hyvää uutta vuotta teillekin!

    VastaaPoista