sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Yhteiskuvia

Tänään havahduin siihen, ettei minusta ja Aarresta ole otettu yhteiskuvia vähään aikaan ja päätettiinkin heti korjata asia. En niin hirveästi viihdy kuvattavana, joten tällaiset kuvat ovat harvinaista herkkua. Enkä nyt erityisesti näihinkään kuviin ihastunut, mutta löytyi sieltä muutama siedettävä otos... Kukapa nainen nyt omista kuvistaan tykkäis ;) Sunnuntait on kyllä ihan parhaita päiviä, kun ehtii tehdä vaikka mitä ja näin äitiyslomalaisena ei edes tarvitse stressata maanantaisesta työpäivästä.

Ehdittiin käydä kirpputorillakin tänään, pitäisikin esitellä ostoksia joku päivä. Päivällä tulee aina mieleen vaikka mitä juttuja, joista kirjoittaa... Mutta kun istahtaa tähän koneelle niin mieli on tyhjentynyt ja ideat haihtunut savuna ilmaan. Mistäs mun pitikään kirjoittaa??

Tehtiin blogille banneri. Enpä ole semmoistakaan ennen tehnyt, joten ehkä saan vähän anteeksi. Ainakin pari hiusta tuli kuvaan mukaan eikä me niitä jaksettu yömyöhään enää sieltä poistella... Mutta eiköhän tota nyt kehtaa hetki pitää :)




2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, niikuin niin monessa muussakin postauksessa täällä! :) Mulla ei jostain syystä Bloggerin lukuluettelo toimi ja moni uusi postaus tästä ja joistainmuistakin blogeista menee ohi, koska Blogger ei kerro niistä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on kyllä kuvailtu urakalla kun yhden onnistumisen kuvan saamiseksi saa aika monta kertaa räpsiä ;) Kuten varmaan tiedät! Mulla on näköjään tää kellonaikakin tässä jotenkin pielessä...

    VastaaPoista