keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Meni hermo Mutsyihin

ja mentiin käymään lastentarvikeliikkeessä "ihan vaan huvikseen", jos siellä olisi vaikka jotain poistuvia malleja halvalla ja mites sitten kävikään. Löysin mieleiset Emmaljungat (nitro city), niihin sopivan kovan kantokopan ja kohta jo viilasin korttia kassalla. Alennusta sain ehkä kympin eli silläkään en voi ostostani perustella. Kääk.

Liikkuvuushan on näissä melkein täydellinen, ei nitise eikä natise, kevyemmätkin ovat. Seliseli. Nyt vaan pitäisi päästä noista Mutsyista eroon, kun eteinen on kohta pullollaan vaunuja... Aarre on vasta 4 kuukautta, joten alkaa huolestuttamaan, että monetko mä oikein ehdin ostamaan ;)



Käytiin Aarren kanssa vauvapolilla eikä enää uutta aikaa varattukaan. Aarre voi siis oikein hyvin, jäntevä ja terhakka pieni, kasvaa tasaisesti eikä mitään ongelmia, joten tarkempaa kontrollia ei enää tarvita. Aarre on myös alkanut nukkumaan kunnon yöunia, mikä minusta tuntuu ihan ihmeelliseltä. 7 tuntia putkeen! Ihanaa! Ei enää sitä jatkuvaa väsymystä ja sekavaa olotilaa, jonka univelat aiheuttaa.









2 kommenttia:

  1. uutena lukijana, hei vaan :) meillä on nitrojen edeltäjät, cerox 360, ja on ne vaan niin ihanat <3 ymmärrän hyvin että kotiuduit niiden kera :D

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kun eksyit tänne lukemaan:) Mäkään en ole enää haaveillut uusista vaunuista, kun nitrot on osoittautuneet hyväksi ostokseksi.. Mitä nyt loskassa oli pieniä vaikeuksia päästä eteenpäin;) Mut noissa ceroxeissa taitaa olla heittoaisa? Auttaa lumikinoksissa kulkiessa.. Jos niitä nyt edes tänä talvena tulee juurikaan:)

    VastaaPoista