maanantai 13. helmikuuta 2012

Keittiön muutos

Saatiin meidän keittiö vihdoin valmiiksi ja puuttuvat vetimetkin kiinnitettyä. Jee! Meillähän ei ole mitään kokemusta remontoinnista, joten ei uskallettu kovin suuria muutoksia tehdä eikä muutenkaan oltu valmiita käyttämään kauheasti rahaa, koska muutto tulee varmaan ajankohtaiseksi tässä lähiaikoina.

Mitä tehtiin: Vaihdettiin ovet, vetimet, hella, liesituuletin, päällystettiin työtasot dc-fixillä eli kontaktimuovilla ja sitten jotain pienempiä juttuja. Mutkia matkassa oli jonkin verran. Oikean kokoisia yläkaappien ovia ei löytynyt mistään, joten jouduttiin ottamaan pari senttiä liian korkeat. Liesituulettimen asentaminen aiheutti harmaita hiuksia. Etukäteen pelätty kontaktimuovin asentaminen työtasoon taas onnistui yllättävän kivuttomasti. Ja minä yleensä mokaan kirjojenkin päällystämisen. Ei uskallettu lähteä vaihtamaan työtasoja, joten siksi päädyttiin tuohon muoviin. Kestävyydestä en voi tietenkään mitään vielä sanoa, mutta ainakin on helppo vaihtaa jos jotain ongelmia tulee. Kuvissa työtaso näyttää melkein samanlaiselta kuin ennen, mutta läheltä katsottuna on ihan erinäköinen. Tosi siisti tuli eikä jäänyt mitään kupruja. Itse en normaalisti valitsisi keittiööni näin paljon valkoista, mutta yritin nyt valita mahdollisimman neutraalit vaihtoehdot. Seuraava omistaja tehköön sitten mitä haluaa :)

Tuolle "allasosastolle" emme tehneet mitään, vaikka se onkin hirveän ruma. Olisi vaan mennyt liian hankalaksi.

Ihanaa, että saatiin tämä vihdoin tehdyksi. Eka kerta on varmasti vaikein, mutta nälkä kasvaa syödessä. Nyt mä haluan uuden kodin! En kestä tätä postimerkin kokoista pihaa, josta voi kesäisin pälyillä naapuria aidanrakojen välistä.

Valitettavasti en ottanut ennen kuvia, mutta onnistuin löytämään pari vanhaa kuvaa ajalta, jolloin asunto oli vielä tyhjillään. Kaapistot oli harmaat







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti