perjantai 24. helmikuuta 2012

Vuoden mutsi

Sain tämän Vuoden mutsi award-tunnustuksen Kurkistuksia -blogin Maiulta, kiitos! Vaan kesti taas luvattoman kauan tämä vastaaminen.. ;)

 
1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi... kun tuntien nukutustaistelun jälkeen lasken nukkuvan vauvan kymmenennen kerran sänkyyn ja minuutin päästä alkaa jälleen kuulumaan tuttu kitinä, pysyn silti tyynenä ja rauhallisena enkä kiroa edes mielessäni.

 2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... lapsen tarpeiden laittaminen omien tarpeiden edelle. Et voi enää päättää milloin syöt vaan syöt silloin, kun on sopiva vapaahetki. Silloinkin vauva saattaa hermostua ja hänen tarpeensa menee taas edelle ja ruoka ehtii jäähtymään. Useimmat asiat jää kesken. Jos on pakko tehdä jotain niin vauva on varmasti juuri silloin kiukkuinen ja väsynyt..

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... turvautuu minuun ilon sekä surun hetkellä. Toivottavasti se ei koskaan muutu.

4. Kello 12 yöllä olen yleensä...menossa nukkumaan.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä... nukkumassa. Välillä tosin nousen ylös ihan siitä ilosta, että saan pitää oman rauhaisan hetkeni aamulla ja istahdan tähän koneen ääreen. Pahimmassa tapauksessa ollaan kiukkuisen vauvan kanssa molemmat hereillä.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... kiitos. Varsinkin loputtoman pitkästä pinnastasi, joka jatkuu vielä pitkään senkin jälkeen kun minun korvistani höyry jo nousee. Ja siitä, että laitat perheen etusijalle ja huolehdit aina ensin meistä ja sitten vasta itsestäsi.

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... nyt ymmärrän sinua paremmin, kun olen itsekin äiti. Kiva, että voin soittaa sinulle koska vain ja ilman asiaakin.

8. Viimeksi kiroilin, kun... en edes muista. Vaikka varmaan päivittäin niitä suusta pääseekin.

9. En ole koskaan osannut... leikkiä. En vaan osaa. En osaa eläytyä eläimeksi, joka lähtee kouluun ja sitten se tapaa kaverin, jonka kanssa ne ajautuu hurjiin seikkailuihin ja sitten ne yhtäkkiä muuttuukin hirmuliskoiksi, jotka syöksee tulta ja sitten siellä taisi olla joku prinsessakin...

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on... tavata ystäviä, istua rauhassa alas, syödä, shoppailla, juoda drinkkejä.. :)

En nyt laita tätä(kään) eteenpäin, kun tämä ehti jo kiertää joka paikan sillä aikaa kun minä haudoin vastauksiani :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti