tiistai 4. syyskuuta 2012

Tuttisuu

Aarre rakastaa tuttejaan. Yritetään vähentää käyttöä, mutta se on haastavaa koska Aarre hihkuu onnesta jo nähdessään tutin.. Hän suuttuu, jos tutti yritetään ottaa pois eikä tutteja saa olla näköpiirissä tai hän hyökkää kimppuun samantien. Mieluiten Aarre olisi tutti suussa koko ajan. Suutuspäissään tuttia sitten viskotaan minne sattuu. Voihan tutti. Miten siitä toisille voi tulla niin rakas? Ja kun joku on lapselle kovin tärkeää niin miten sen äiti voisi kieltää? Olkoon sitten tuttisuu, vähän aikaa vielä. Paheensa kullakin.

Kokeilin kameran "art filter" -toimintoa viimeisissä kuvissa. Ihan hauskoja tuli.







6 kommenttia:

  1. Meidän poika on vajaa 6kk, ja on nyt vasta alkanut syödä tuttia, ja yleensä sitä kaipailee vaan unille mennessään. Minkä ikäisenä teidän Aarre alkoi syömään tuttia ja onko hän aina rakastanut sitä yhtä paljon?

    ps. Kivoja kuvia sinulla. tykkään erityisesti tuosta tokaylimmästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aarre on syönyt tuttia ihan syntymästään asti, keskosille ilmeisesti annetaan jo sairaalassa tutti lohdukkeeksi tai ainakin meidän pojalle annettiin. Aluksi sitä tarvittiin juurikin vain unilla, mutta jotenkin se tutin syöminen vaan lisääntyi vaivihkaa kun yritettiin vaimentaa sillä kitinää ja joka kuukausi se vaan tuntuu rakkaammalta.. ;) Tehän ootte pitkään selvinnyt ilman tuttia! Jotenkin varsinkin se unille rauhoittuminen ilman tuttia tuntuu ihan mahdottomalta, mutta onneksi ei nyt ihan vielä tarvii vieroittaa.. :)

      Poista
    2. Kyllä ne lapset sitten viimeistään koulussa lakkaavat tuttia syömästä... ;) No ei sentään, mutta on ihan totta, että tutin vieroitus on varmasti haastavaa hommaa, johon varmaan pitää katsoa sopiva ajankohta sitten joskus. Me oikein vartavasten opetimme pojan syömään tuttia, sillä hän käytti tissejä tuttina (ja söi liikaa -> oksenteli). Huomaan kyllä, että itsekin annan tuttia nykyään myös kitinöiden vähentämiseksi. Voi olla, että meilläkin siis kasvaa tuossa pieni tuttipojan alku.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hauska tuo pipo. Mistä olette sen ostaneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa on Småfolkin pipo. Ostettu käytettynä, joten en osaa sanoa että mistä noita löytyis tällä hetkellä :)

      Poista